index
Gostovanje ponudba Registracija domen
Dodaj v priljubljene Zapri spletni brskalnik
 
 
Registracija domene .si
V spodnje polje vpišite domene, ki jih želite registrirati. (v polje lahko vpišete največ 20 domen), domene vpišite vsako v svojo vrstico ali jih ločite s presledki.
Cena: 16,69 EUR (z DDV)
Podaljšanje domene .si
V spodnje polje vpišite domene, ki jih želite podaljšati. (v polje lahko vpišete največ 20 domen), domene vpišite vsako v svojo vrstico ali jih ločite s presledki.
Cena: 14,61 EUR (z DDV)
Prenos domene .si
V spodnje polje vpišite domene, ki jih želite prenest. (v polje lahko vpišete največ 20 domen), domene vpišite vsako v svojo vrstico ali jih ločite s presledki.
Cena: 14,61 EUR (z DDV)
 
 
 

Mejniki sprememb:

Do 4. 4. 2005
Vse registracije novih domen potekajo preko Arnesa, podaljšanje je avtomatično. Tako registracija kot podaljšanje sta brezplačna.

Po 4. 4. 2005
Domene .si lahko še vedno registrirajo samo pravne osebe, vendar ni več omejitev glede naziva domene. Možna je registracija poljubne proste domene. Registracije se opravljajo preko registrarjev.

Po 13. 10. 2005
Nepodaljšane domene, ki jim je potekel status v karanteni, so tega dne izbrisane iz baze registriranih domen. Domene so na voljo za registracijo drugim upravičencem.

2006
Predvidoma v pričetku leta 2006 bodo domene pod .si poleg pravnih oseb lahko registrirale tudi fizične osebe, poleg njih pa bo domena .si na voljo tudi tujim pravnim in fizičnim osebam.Splošni pogoji za registracijo domen pod .SI

    Registracija .si domene
    Prenos .si domene
 
    Cenik domen
    Podaljšanje domene
    Prenos domene
  +   Nastavitve domene (admin)
    Način plačila
    FAQ
 
oglej si ponudbo
 
    Whois
    Trace route
    Preverite IP naslov
    Pravila in pogoji storitve