index
Gostovanje ponudba Registracija domen
Dodaj v priljubljene Zapri spletni brskalnik
 
 
moduli PiskurArt.com registracija domen gostovanje na Sun strežnikih
    Informacije o sistemu
    Jamstvo
    Popusti in ugodnosti
 
 
 
 

Jamstvo za podatke.

V ponudbi poleg kakovostnih strežnikov zagotavljamo tudi dnevno varnostno arhiviranje podatkov (daily backup), tako da so tudi v primeru kakršne koli nenamerne napake podatki še vedno dosegljivi v strežniku. Iz nadzorne plošče PlusPanel lahko vse podatke v stisnjeni (zapakirani) obliki prenesete iz arhiva in jih ponovno namestite v strežnik. Podatki se arhivirajo enkrat na dan, in sicer ob 12. uri. Če izbrišete celotno strukturo www, vam za plačilo 4.950,00 tolarjev nadomestimo vse izgubljene podatke. Pri tem morate biti dosledni in nam sporočilo o napaki poslati v najkrajšem mogočem roku. Če od izbrisa strani preteče več kot 12 do 24 ur, bomo namestili tedensko arhiviranje podatkov (weekly backup), ker se enodnevni samodejno prepiše (tudi, če je vsebina prazna).

Kako so varovani strežniki?

Strežniki so v novem telekomunikacijskem prostoru podjetja Medinet, d.o.o. v Mariboru, ki ima tri povsem ločene 155 Mb/s optične podatkovne povezave v svet na dveh povsem ločenih usmerjevalnikih telekomunikacijskega prometa. Prostor, v katerem je stalna temperatura 21 °C, je povezan s centralno UPS-napravo, ki brezpogojno zagotavlja 4 ure delovanja celotnega telekomunikacijskega prostora.
Prostor, v katerem so strežniki, je protivlomno ter protipožarno varovan in je vodotesen. Opremljen je s senzorji za zaznavanje vlage in temperaturnih sprememb. Prostor varnostno popolnoma nadzira podjetje Varnost Maribor, d.d. Za odlično informacijsko povezavo skrbi družba Medinet, d.o.o., ki tudi odgovarja na vprašanja oz. obvešča uporabnike ob morebitnih izpadih oz. nadgradnjah usmerjevalnikov ali vodov.

Delovanje storitve

Naš sistem je sestavljen iz treh strežnikov ameriške družbe Sun Microsystems, ki so povezani v zrcalo (mirroring). Če bi prišlo do napake v enem strežniku, bi druga dva skrbela za popolno delovanje, dokler se ne bi odpravila napaka v nedelujočem strežniku. Postavljen je tudi strežnik za backup, ki je povezan z drugimi strežniki na neodvisnem vodu, ki je pod stalnim programskim in fizičnim (osebnim) nadzorom. Strežnik skrbi za dnevno in tedensko izdelovanje kopij datotek. Nekaj podatkov o strežnikih Sun Microsystems. V delovanju dosegajo najvišje rekorde na svetu (uptime).

 
    Paketi gostovanja
    Tabela storitev
    Možnosti plačila
    Upravljanje gostovanja
  +   Plus Panel Demo
  +   Plus Panel
    Registracija domen
   
    FAQ
    Nastavitve strežnikov za epošto
    Stanje strežnikov
    Pravila in pogoji storitve